سايت دفتر آیت الله العظمی منتظری - Ayatollah Montazeri Official Website

تالار گفتمان
  خبرنامه
 پیام پیرامون حوادث ا&2

چاپ اين صفحه   /     ارسال اين خبر براي يك دوست ارسال برای دوستان

فرستنده  
admin
مسئول سایت

665 ارسال

ارسال شده در - 08 Jul 2009 :  4:38:55 PM

‏بيانات آيت الله العظمى منتظرى پس از شركت در انتخابات دهمين دوره رياست جمهورى ‏

‏بسم الله الرحمن الرحيم ‏

‏اميدوارم ان شاء الله نتيجه اين انتخابات به نفع كشور و مصالح كشور باشد.
‏ ‏كانديداها توجه دارند كه ملت يك رئيس جمهور بيشتر نمى خواهد; يك نفر كه‏ ‏از ميان كانديداها با آراء ملت انتخاب شد كانديداهاى ديگر كه به عنوان رقيب‏ ‏بودند قهر نكنند; بالاخره كشور خودشان است ، و همه جاى دنيا رسم است يك‏ ‏نفر كه به عنوان رئيس جمهور انتخاب مى‎شود رقباى ديگر فورا به اين انتخاب‏ ‏تبريك مى‎گويند.

‏ ‏و آن شخص منتخب هم خيال نكند كه حالا يك مقام خيلى بالايى پيدا كرده‏ ‏است . مولااميرالمومنين (ع ) در نامه پنجم از نهج البلاغه خطاب به اشعث بن‏ ‏قيس كه استاندار آذربايجان بوده مى‎نويسد: "ان عملك ليس لك بطعمة ولكنه‏ ‏فى عنقك امانة ": "اين استاندارى تو طعمه نيست ، بلكه يك مسئوليتى است و‏ ‏يك امانتى است گردن تو." هر كس انتخاب بشود مسئوليت بزرگى پيدا مى‎كند‏ ‏و سعى كند ان شاء الله اين مسئوليتش را خوب انجام بدهد.
‏ ‏همچنين در خطبه 33 نهج البلاغه هست ، بعد از اين كه حضرت حاكم شدند و‏ ‏داشتند مى‎آمدند به طرف بصره و كوفه در ذى قار (يك شهرى بوده نزديك‏ ‏بصره و كوفه )، آنجا حضرت نشسته بودند كفششان را وصله مى‎كردند،‏ ‏ابن عباس به حضرت گفت شما خليفه مسلمين هستيد، اينجا نشسته ايد كفش‏ ‏خود را وصله مى‎كنيد؟! حضرت فرمودند: ابن عباس اين كفش چند مى‎ارزد؟‏ ‏در روايتى دارد ابن عباس گفت : هيچ چيز، و در روايتى ديگر دارد: "كسرة‏ ‏درهم ": يك شكسته درهم . حضرت فرمودند: "والله لهى أحب الى من امرتكم‏ ‏الا أن أقيم حقا أو أدفع باطلا": "به خدا قسم اين كفش پاره كه تو مى‎گويى‏ ‏اصلا ارزش ندارد، اين محبوبتر است پيش من از حكومت و حاكميت بر شما،‏ ‏مگر اين كه بتوانم حقى را بر پا بدارم يا باطلى را برطرف كنم ."

‏ ‏بنابراين اگر انسان در اين مسئوليت ها بتواند كارى انجام دهد، يا ولو با زحمت‏ ‏حقى را به پا دارد يا باطلى را برطرف كند ارزش دارد; و الا فقط انسان‏ ‏مسئوليتى را به عهده بگيرد يك گرفتارى براى اوست ، و حضرت درست‏ ‏مى‎فرمايند براى اينكه كفش رفع حاجت آدم را مى‎كند اما مسئوليت رفع‏ ‏حاجت نمى كند و گرفتارى براى آدم درست مى‎كند.

‏ ‏و آن كسى كه انتخاب مى‎شود نگويد من فقط افراد خودم را سر كار بياورم .‏ ‏بلكه بقيه هم افراد اين كشورند; ايشان از آدمهاى كاردان و متخصص كه‏ ‏طرفدار كانديداهاى ديگر بوده اند به عنوان وزير، استاندار، معاون و مشاور‏ ‏مى‎تواند استفاده كند.

‏ ‏بالاخره كسى كه به عنوان رئيس جمهور انتخاب مى‎شود مسئوليت سنگينى‏ ‏دارد، البته اگر مسئوليتش را خوب انجام دهد اجر و ثواب زيادى هم دارد;‏ ‏براى اين كه انسان هرچه بتواند به مردم خدمت كند اجر و ثواب دارد. در كافى‏ ‏حديثى است از رسول خدا(ص ) پرسيدند: "من أحب الناس الى الله ؟":‏ ‏"محبوبترين مردم پيش خدا چه كسى است ؟" فرمودند: "أنفع الناس للناس ":‏ ‏"آن كه نفعش به مردم و جامعه بيشتر برسد".

‏ ‏بنابراين اميدواريم اين انتخابات خوب و مفيد و مبارك باشد و به نفع كشور و‏ ‏به نفع مصالح كشور باشد. و ان شاء الله شخصى هم كه انتخاب مى‎شود بتواند‏ ‏به كشور خدمت كند.
‏ ‏والسلام عليكم جميعا و رحمة الله و بركاته .
‏ 

‏‏1388/3/22‏‏
‏دفتر آيت الله العظمى منتظرى ‏

انتقال سریع به 

تبديل به صفحه منزلگاه

اضافه كردن به ليست سايت هاي مورد علاقه

کلیه حقوق این سایت متعلق به دفتر آیت الله العظمی منتظری می باشد